ELLENFÉL-LES

A Fradi elleni fiaskót a Vidi ellen javítaná ki a DVTK

Bekő Balázs együttese győzelemmel kezdte a bajnokságot, az előző fordulóban azonban simán kikapott.

A DVTK az előző szezonban a hetedik helyen végzett, amit csalódásként éltek meg Miskolcon az előző évi bronzérem után, no meg annak tudatában, hogy a téli szünetet még a dobogón töltötte a csapat. A korábbi év sikereit szállító Tomiszlav Szivics a 25. forduló után állt fel a kispadról, helyét ideiglenesen a diósgyőri legenda, Vitelki Zoltán vette át (akivel mellesleg 5 meccsen 13 pontot gyűjtöttek), nyáron viszont új vezetőedző érkezett, a Fehérvárhoz ezer szállal kötődő, az előző két idényben a Kecskemétet irányító Bekő Balázs személyében.

A játékoskeretben is történtek változások, távozott Bori Gábor, Gosztonyi András, Lazar Marjanovics, William Alves, Julian Jenner és Milos Krsztics. Érkezési oldalon a legnagyobb név Lipták Zoltán és a dunaújvárosi kölcsönből visszatérő Nikházi Márk, de a piros-fehérek megszerezték a 2014-2015-ös szezon felfedezettjét, Kitl Miklóst is.

Az első fordulóban hozták a papírformát a miskolciak, 2-1-re verték hazai pályán a Vasast, a második játéknapon viszont simán kikaptak a Groupama Arénában a Fraditól. Tavaly egyébként oda-vissza 2-1-re vertük a DVTK-t.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek