A DVSC már csütörtökön Fehérvárra érkezik

A Videoton pénteki ellenfele, a Loki, az eddigi négy „tavaszi” fordulóban a lehetséges 12 pontból ötöt szerzett meg, és kiesett a Magyar Kupából is.

Scasny elismert szakember, otthon játékosként négy, a kispadon két bajnoki címet nyert a Sparta Prahával, de dirigálta például a görög Panathinaikoszt is. A zöld-fehérekkel a Bajnokok Ligája csoportkörében remizett az Arsenallal és a Rosenborggal, sőt Athénban le tudta győzni a PSV Eindhovent! Debreceni belépője nem volt ennyire sikeres: Kecskeméten kikapott a csapata, azután rangadót nyert a Nagyerdőn a Paks ellen, de a Honvéd elleni találkozón már csak döntetlenre futotta. Miután a Loki – igaz, gyakorlatilag még az őszi mérkőzésen – kiesett a Magyar Kupából, kizárólag a bajnokság kínál számára esélyt a nemzetközi kupaszereplés kiharcolására.

Ehhez szeretné a DVSC gyűjteni a pontokat méghozzá teljes csapattal. Igaz, azt nem sikerült „kinyomozni”, hogy Coulibaly ismét a fedélzeten van-e már, de sérültje nincs a vendégcsapatnak, bár Bernáth Csaba és Dajan Simac kihagyott néhány tréninget. Szerdán már a mérkőzés időpontjában dolgozik majd a DVSC, csütörtökön viszont délelőtt tart edzést Zdenek Scasny, majd az ebédet követően útra kel a küldöttség Székesfehérvárra, az utolsó éjszakát „idegenben” töltik a játékosok.

További hírek