SPORI

A 2011-es KTE - Vidi Magyar Kupa-döntő sporija vezeti a Vidi - FTC kupadöntőt

A profi labdarúgók szavazatai alapján - Solymosival holtversenyben - a 2014-15-ös szezon második legjobb játékvezetője, Iványi Zoltán dirigálja a 2015-ös Magyar Kupa-döntőt.

A futsal-játékvezetőként is ismert Iványi Zoltán először 2006-ban vezetett bajnoki mérkőzést a Vidinek, csapatunk akkor a Diósgyőri VTK-t győzte le 2-0-ra.

Iványi a 2014-15-ös bajnoki idényben öt NB I-es mérkőzést vezetett nekünk. Ő fújta a sípot a Vidi - ETO (3-2), a Vidi - Újpest (2-0), a Kecskemét - Vidi (0-0), a DVTK - Vidi (1-2) és a DVSC - Vidi (1-2) találkozókon. Az április 1-jén lejátszott, pécsi Magyar Kupa-meccsen is ő dirigált.

2011. május 17-én játszottunk utoljára Magyar Kupa-döntőt, méghozzá a Puskás Ferenc Stadionban a Kecskeméti TE ellen. Érdekesség, hogy akkor is már magyar bajnokként léptünk pályára, és a 3-2-re elveszített találkozó játékvezetője Iványi Zoltán volt. A történelem reméljük, csak annyiban ismétli önmagát, hogy ismét magyar bajnokként játszunk Magyar Kupa-döntőt, amit Iványi sporttárs vezet...

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek