23 fős kerettel indult a Vidi az ausztriai edzőtáborba

Három kapussal, húsz mezőnyjátékossal és természetesen a szakmai stábbal hagyta el a Sóstói Stadiont a csapatot szállító autóbusz nem sokkal 9 óra után.

A Vidi június 21-e és június 30-a között Ausztriában, a magyar határhoz közel lévő Loipersdorfban fog edzőtáborozni. Ez idő alatt három komolyabb felkészülési mérkőzést is játszik csapatunk.

Az utazó keret tagjai közt három kapus és húsz mezőnyjátékos található. Danilovics és Pajovics mellett a harmadik kapus Gábor Péter, aki az előző szezonban még a második csapatunk játékosa volt.

Kocsis Gergő, Sejben Viktor, és az NB III-as gólkirály, Havasi Dániel szintén a Vidi II-ben szerepeltek az előző szezonban, a felkészülés során viszont az első csapat keretében kapnak lehetőséget a bizonyításra.

Arturo Álvarez jelenleg még válogatottbeli kötelezettségeinek tesz eleget, az el salvadori  nemzeti együttes a 2018-as labdarúgó-világbajnokság CONCACAF-zónabeli selejtezőjében érdekelt és vív meccseket a napokban. Az előző idényben az első kerethez tartozó játékosok közül, a már korábban bejelentett távozók mellett, Stopirával sem hosszabbított szerződést klubunk, így ő már nem is utazott el a csapattal, mint ahogy Alvaro Brachi és Soufiane Chakla sem lesz ott az ausztriai felkészülésen.

A válogatott kerettel az idény végét követően tovább edzésben lévő játékosaink, Juhász, Szolnoki, Simon és Ivanovszki, a szakmai stáb által számukra biztosított néhány napnyi plusz pihenő lejártával máris csatlakoztak a társakhoz. Ugyancsak az utazókeret tagja a Győr két korábbi labdarúgója, Pátkai Máté és Lang Ádám, akik a Vidinél kezdték meg a felkészülést. 

Honlapunk természetesen ezúttal is részletesen beszámol majd az edzőtábor legfontosabb történéseiről, képgalériákat, videókat láthatnak, és természetesen sok interjút olvashatnak, valamint a felkészülési mérkőzésekről online-közvetítéssel is jelentkezünk.

A Videoton FC utazó kerete:

Kapusok: Branislav Danilovics, Filip Pajovics, Gábor Péter
Mezőnyjátékosok: Feczesin Róbert, Heffler Tibor, Paulo Vinícius, Rémi Maréval, Filipe Oliveira, Kees Luijckx, Kovács István, Juhász Roland, Simon Ádám, Fejes András, Gyurcsó Ádám, Szolnoki Roland, Pátkai Máté, Lang Ádám, Dinko Trebotic, Mirko Ivanovszki, Marko Pajac, Kocsis Gergő, Havasi Dániel, Sejben Viktor

Június 22-én, hétfőn az is eldől, hogy kivel játszunk majd júliusban a BL-selejtező második fordulójában. Természetesen honlapunk nemcsak a sorsolásról ad részletes tájékoztatást, de vezetőedzőnk és a játékosok is elárulják majd véleményüket, amint ismertté válik az ellenfelünk.
 

 



 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek