Vidi - Lombard Pápa

"Mindenképpen győzelmet várok"

Szolnoki Roland kiemelte a szurkolók fontosságát, és reméli, még közelebb lépnek az ezüstérem felé vasárnap.

"Reméljük, hogy jó időben és sok néző előtt játszhatjuk az idei utolsó hazai bajnokinkat. A kezünkben van a második hely, ha a Pápa ellen nyerni tudunk, már szinte biztossá válhat az ezüstérem, úgyhogy mindenképpen győzelmet várok a csapattól" - mondta a vidi.hu-nak a fiatal játékos.

Szolnoki Roland szerint a közönségre egész évben nem lehet panaszuk, rengeteget segít az ő buzdításuk. "Az elmúlt hétvégén sem volt kimondottan kellemes idő, mégis nagyon sokan kijöttek a Sóstói Stadionba, és énekelve szurkoltak nekünk, ami a csapatnak rendkívül fontos. Ha esetleg nem úgy megy a játék, ahogy az elvárható, akkor ez a támogatás sokszor átlendít minket" - fogalmazott.

Saját teljesítményét is a helyén kezeli Szoszó. "Voltak jobb és rosszabb mérkőzéseim a szezonban, de míg ősszel csupán egyszer szerepelhettem a csapatban (aztán megsérültem), tavasszal már sokkal többször kaptam lehetőséget, és talán sikerült is élnem vele. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy elégedett lennék magammal, tovább kell dolgoznom az edzéseken és a mérkőzéseken is, és akkor meglesz az eredménye a befektetett munkának" - nyilatkozta Szolnoki Roland.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek