"Azt játszottuk, amit tudunk"

Paulo Sousa elégedetten nyilatkozott csapatunk mai mérkőzése után, melyen 2-1-re legyőztük a kínai bajnokot.

- Nem kezdtük jól a mérkőzést. Az első 15-20 percben nem voltam elégedett, de utána felpörögtek a fiúk, és elkezdték azt játszani, amit várok tőlük. Innentől kezdve mi irányítottuk és felpörgettük a játékot. Sikerült egyenlítenünk, majd a vezetést is megszereztük, ez pedig újabb lendületet adott a csapatnak. A végén több komoly helyzetünk is volt, amelyek sajnos kimaradtak, de úgy érzem, egy nagyobb arányú győzelem is benne volt ma a játékunkban - mondta Paulo Sousa.

Vezetőedzőnk szerint nagy dolog, hogy a kínai bajnokot sikerült legyőznünk.

- Az Evergrande legyőzése nagy eredmény. Csapatukban sok rendkívül képzett és drága játékos van, vagyis komoly játékerőt képviselnek. Éppen ezért örülök, hogy eredményesek voltunk ellenük is. Egy olyan csapatot legyőzni, amely résztvevője az Ázsiai Bajnokok Ligájának, komoly dolog - értékelt Paulo Sousa.

Lee Jang-Soo, az Evergrande vezetőedzője - a vereség ellenére - elégedett volt csapata játékával.

- Nekünk ez volt az első edzőmérkőzésünk, így nem lehet okom panaszra. Kemény meccs volt, de mi még nagyon a felkészülésünk elején járunk. Jó lehetőség volt ez számunkra, hogy megnézzük, egy 90 perces meccsen mit tudunk a felkészülés jelenlegi fázisában - fogalmazott a japán vezetőedző.

Szerző: Szabó Gergő

További hírek