SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Paks elleni bajnokira

A vendégjegyek elővételben egységesen 1200 forintba, a helyszínen egységesen 1400 forintba kerülnek, 6 év alatt a belépés ingyenes. Klubunk szurkolói buszt indít.

A Videoton FC legutóbbi, DVSC elleni sikerével élre állt az OTP Bank Ligában. Az idei kiírásból még 6 forduló van hátra, a következő ellenfél pedig a Paksi FC gárdája lesz. A találkozóra szombaton 17 órai kezdettel kerül sor.

Jegyinformációk

A Paksi Stadionba a vendégjegyek elővételben egységesen 1200 forintba, míg a helyszínen 1400 forintba kerülnek, a 6 évnél fiatalabbak számára pedig ingyenes a belépés (de regisztrációs jegy váltása részükre is kötelező!). A belépőjegyeket elővételben online és a TEX partnereknél válthatják meg, valamint munkaidőben (hétfőtől péntekig 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) a Piac téri VidiShopban is van jegyértékesítés. Pakson a Fehérvári úti stadionban csütörtökön 9-12 óráig, pénteken 14-18 óráig a székház emeletén lehet jegyet vásárolni.

Mérkőzésnapon reggel 8 órától a 2. számú pénztárban is vásárolhatók belépők, míg a többi pénztár a meccs előtt 2 órával, 15 órakor nyit. A vendéglátó klub kéri szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben váltsák meg. 

Klubkártyára vagy MLSZ-futballkártyára az online és a TEX jegyirodákban váltott jegyeknél van szükség, a helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás, de arcképes igazolvány felmutatása itt is kötelező, amit a belépésnél is elkérhetnek, így javasoljuk szurkolóinknak, hogy a mérkőzésre is mindenképpen vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt. A Paksi FC kéri, hogy a kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a belépő megvásárlásakor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis, a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Szektorok

A Paksi Stadionba 15:00-tól léphetnek be a Vidi-szurkolók, a vendéglátó klub tájékoztatása szerint a vendégszektorban biztosítanak büfét számukra.

Parkolás, utazási információk

Személygépjárművel érkező szurkolóink számára a parkolás a város felől érkezve a stadion után kb. 200 méterre, bal oldalon (az autópályáról érkezve jobb oldalon) található vendégparkolóban lehetséges és azt tájékoztató tábla jelzi.

Klubunk a mérkőzésre szurkolói buszt indít, amelyről bővebb információk itt olvashatóak.

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news