ÉLMÉNY

Fejér vármegyei utánpótláscsapatok játékosai kísérték be a labdarúgókat augusztusi bajnokijainkon

A három augusztusi hazai bajnokinkon a Sárosd NKSC, a Csór Truck-Trailer és a Pákozdi SE ifjú játékosai kísérték be a csapatokat a pályára.

Augusztus 3-án játszottuk a szezon első hazai bajnokiját, ellenfelünk a DVTK volt és fiatal csapatunk magabiztosan tartotta itthon a 3 bajnoki pontot. Erre a találkozóra a Sárosd NKSC utánpótlás-játékosai kísérték be a két együttes labdarúgóit a pályára.

Két héttel később, augusztus 18-án a ZTE FC vendégszerepelt Székesfehérváron és egy rendkívül izgalmas találkozón, a 95. percben a 17 esztendős Kovács Patrik góljával mentettünk pontot (1-1). A bekísérő gyerekek ezúttal a Csór Truck-Trailer fiatal utánpótlás-játékosai voltak.

Augusztusban az utolsó bajnokinkat az MTK Budapest ellen játszottuk, ezen a mérkőzésen debütált az NB I-ben saját nevelésű kapusunk, Dala Martin, aki kapott gól nélkül hozta le a 90 percet, csapatunk pedig 1-0-ra nyert. A két csapat labdarúgóit a Pákozdi SE utánpótlás-csapatainak játékosai kísérték kezdés előtt a pályára.

Mindhárom bajnoki találkozó bekísérő gyerekei egész életre szóló élménnyel lettek gazdagabbak, sokan a példaképükkel együtt léptek kezdés előtt a Sóstói Stadion centerpályájára és az elkészült közös képek is örök emléket jelentenek a gyerekek számára.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek