HETI BEHARANGOZÓ

A Pécs ellen zárjuk a szezont

Hazai pályán fejezhetjük be a bajnokságot szombaton, csakúgy mint a Puskás Akadémia FC. A Vidi II számára már véget ért a pontvadászat.

OTP Bank Liga 30. forduló
2013. június 1. szombat, 18.30: Videoton FC - Pécsi MFC

A kecskeméti kiütéses győzelemmel gyakorlatilag megnyertük az ezüstérmet vasárnap, már csak nagyon nagyon extrém esetben csúszhatunk le a második helyről. A 2012-3013-as szezon utolsó bajnokiját hazai pályán vívjuk a tabellán tizenharmadik Pécs ellen. A baranyai együttes otthonában 0-0-ás döntetlent értünk el ősszel, a tavalyi évadban pedig oda-vissza vertük őket. Az MLSZ hétfőn dönt arról, hogy melyik csapat pontosan mikor kezdi a mérkőzéseket, az eredeti kiírás szerint szombaton 14 órakor játszunk. Ha változás lesz, természetesen azonnal jelezzük!  

NB II Nyugati csoport 29. (utolsó) forduló
2013. június 1. szombat, 18.00: Puskás Akadémia FC - SVSE-GYSEV Goldschmidt

Az NB II utolsó fordulóját korábban lejátszották, így a következő, 29. kör az utolsó lesz. Benczés Miklós csapata már bajnokként fogadja a Sopron együttesét szombaton. A Puskás Akadémia FC mióta bebiztosította első helyét május 11-én a Kaposvár elleni győzelemmel, kétszer kikapott (a BKV-tól idegenben 2-1-re, a Tatabányától 1-0-ra otthon), de még így is 8 pont az előnye az élen.


NB III Duna csoport - Videoton FC II (szabadnap)

Az NB III Duna csoportjában érdekelt Vidi II szabadnapos lesz a hétvégi utolsó előtti fordulóban, és mivel az utolsó kört már korábban lejátszották, számukra befejeződött a bajnokság. 28 mérkőzésen 15-ször győztek a fiatalok, 6-szor ikszeltek és 7-szer szenvedtek vereséget, ezzel a negyedik helyen állnak. Amennyiben a Jászapáti megnyeri utolsó bajnokiját a Sárisáp ellen, úgy ők lesznek a negyedikek, ha döntetlent játszanak, vagy kikapnak, maradunk mi ebben a pozícióban. Abból a szempontból mindegy a helyezés, hogy az NB III átszervezése miatt mindkét esetben osztályozót kell játszanunk. 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek