Vujovics: "Megnyerjük a Szuperkupát"

Csapatunk támadója triplázásra készül, az idei bajnoki cím és Magyar Kupa-győzelem mellé a Szuperkupát is "begyűjtené".

Goran Vujovics elmondhatja magáról, hogy a 2010-11-es szezonban, egyedüli labdarúgóként magyar bajnok és kupagyőztes is lett. Ha pénteken nyerünk Kecskeméten, akkor fiatal támadónknak sikerül a triplázás.

- Kevés ember van jelenleg, aki nálad jobban ismerné a fehérvári és kecskeméti labdarúgás sajátosságait. Milyen mérkőzésre számítasz pénteken este?
Szurkolói szempontból egy hasonlóan élvezetes, nyílt és látványos mérkőzésre számítok, mint amilyen a Magyar Kupa-döntő is volt. Tudom, hogy a fehérvári szurkolók számára nem sok vigaszt nyújt az, hogy egy valóban élvezetes mérkőzést játszott egymással a két csapat a Puskás Stadionban, azonban biztos vagyok abban, hogy pénteken örömittasan távoznak Kecskemétről a Vidi-szurkolók.
A nyáron rengeteget változott a csapatunk, új edző jött és sok új játékos is érkezett hozzánk. Paulo Sousa irányításával sokkal magabiztosabbak és jobbak lettünk, ez már a felkészülési mérkőzéseken is érződött. Győzni megyünk Kecskemétre, ez nem is lehet kérdéses, ahogy az sem, hogy megnyerjük a Szuperkupát.

Author: Wéninger Ákos

More news