UTÁNPÓTLÁS

Trampler Kinga mesterhatosával ütötte ki a rivális Balatonfüredet felnőtt női csapatunk

Idegenben győztük le az eddig előttünk álló piros-fehéreket, a fiúknál ismét nyert az U14. Utánpótlás-eredmények.

Továbbra is tart a válogatott küzdelmek miatti szünet fiú U16-os, U17-es és U19-es csapatainknál, valamint ezen a hétvégén a leány U19 sem volt érdekelt, így négy együttesünk lépett pályára a hétvégén.

U15 I. osztály 20. forduló
2018. március 24. MTK Budapest FC - Videoton FC 2-1 (1-1)
A korai vezetés, majd az MTK 31. perces egyenlítése után sokáig úgy tűnt, pontot rabol az 5. helyezett fővárosiaktól U15-ös gárdánk, de végül nem jött össze a bravúr: Csrepka Tamás legénysége a 72. minutumban kapitulált, így a 11. helyre csúszott vissza a tabellán. Szombaton a 12. Nyíregyháza lesz az ellenfél.

U14 I. osztály 20. forduló
2018. március 24. MTK Budapest FC - Videoton FC 0-1 (0-0)
Továbbra is hibátlanul zár a retesz: U14-es együttesünk ezúttal sem kapott gólt a bajnokságban és immáron 19 mérkőzéssel a háta mögött mindössze 8-szor történt meg velük ez. A forduló előtt 8. MTK-n egy góllal kerekedett felül legfiatalabb, versenyrendszerben szereplő gárdánk, így vesztett pontok tekintetében változatlanul vezet - az 1. PAFC-nak eggyel több pontja és eggyel több lejátszott meccse van. Szombaton a 6. Nyíregyháza látja vendégül a gárdát.

Női labdarúgás

Női NB II Nyugati csoport, 16. forduló
2018. március 25. Balatonfüredi FC - Videoton FC 1-9 (1-4)

Óriási diadalt ünnepelhetett felnőtt női csapatunk a hétvégén. Gajdóczi Tibor forduló előtt 3. csapata a 2. helyezett Balatonfüredhez látogatott és nemcsak a három pontot hozta el, hanem kiütésben is részesítette a vendéglátokat. A félidőben még "csak" 4-1 volt az állás - Trampler Kinga már ekkorra mesterhármasnál járt - de a második játékrészben még öt gólt tett hozzá női csapatunk, így 9-1 lett a végeredmény, Trampler pedig hat találatig jutott. 18 gólos csatárunk immáron 7 góllal áll legfőbb üldözője előtt a gólkirályi címért folytatott harcban. Legközelebb április 7-én lesz érdekelt az együttes, akkor újabb rangadóra kerül sor: az éllovas, jelenleg eggyel több meccset játszott és 4 ponttal vezető PMFC látogat Sóstóra.

Leány U16 Kiemelt csoport, 10. forduló
2018. március 21. Videoton FC - Haladás Viktória 1-0 (1-0)

Már a hét közben is érdekelt volt egy elmaradt mérkőzés pótlása miatt a Vidi leány U16-os gárdája. Fekete Csaba tanítványai a tabellán előttük álló Haladást fogadták Sóstón és az első félidő derekán vezetéshez jutottak, amelyet aztán meg is tudtak őrizni a lefújásig.

Leány U16 Kiemelt csoport, 14. forduló
2018. március 23. Videoton FC - Kóka FNLA 2-1 (0-0)

A hétvégén aztán ismét győzött és ezzel ellépett üldözőjétől, a Kókától U16-os leány csapatunk. A fehérvári lányok az utolsó percekben Szemler Barbara révén szerezték meg a győztes gólt és tovább közelítettek az 5. Haladáshoz. Legközelebb, április 7-én nem Fekete Csaba tanítványai lesznek az esélyesek, hiszen az éllovas Ferencváros látja vendégül Székely Zsuzsannáékat.

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news