SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Mezőkövesd elleni bajnokira

A jegyek egységesen 1100 forintba kerülnek, a vendégpénztárak a helyszínen 13 órakor nyitnak. Klubunk szurkolói buszt nem indít.

Összesítésben 6-0 a gólkülönbség (és a szerzett pontok száma is) a Vidi javára a Mezőkövesddel szemben az OTP Bank Liga 2017-18-as kiírásában. Csapatunk az augusztusi, Borsod megyei bajnokin 2-0-ra, majd a novemberi, felcsúti összecsapáson 4-0-ra győzte le a sárga-kék együttest. A Videoton FC szerdán a pótolt bajnoki megnyerésével pontszámban is utolérte a tabellán a Ferencvárost és a hétvégi bajnokik kedvező alakulása esetén akár egyedül is élre állhat.

Jegyinformációk

A találkozóra a fehérvári szurkolók elővételben online a meccsjegy.mlsz.hu-n, valamint személyesen a Piac téri VidiShop üzletben (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) vásárolhatnak belépőt, illetve személyesen a Mezőkövesd székházában hétköznap, egységesen 1100 forintért. Mérkőzésnapon a mezőkövesdi stadion két vendégpénztára 13 órakor, vagyis a meccs kezdete előtt 4 órával nyit ki (belépni 16 órától lehet). A vendégszektorban, illetve a stadionon kívül, a szektor előtt büfé is üzemel majd.

Az online elővételes vásárláshoz szükséges klubkártya, a személyes elővételes vásárlás esetén, illetve a mérkőzés napján a helyszínen azonban nem kötelező felmutatni a klubkártyát. 

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a gyorsabb bejutás érdekében, vásárolják meg elővételben belépőiket. A vendéglátó klub kéri a Vidi-szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. 

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Utazási és parkolási információk

A Mezőkövesd Zsóry FC elleni találkozóra klubunk buszt nem indít. Gépjárművel érkező szurkolóink a vendégpénztár mögött található parkolóban tudnak megállni. A stadion kapui 16 órakor nyitnak.

A térkép megnyitásához kattintson a képre!

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news