SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Haladás - Vidi mérkőzésre

Jegyeket elővételben online, és a helyszínen a mérkőzés napján is meg lehet vásárolni. A szombathelyi stadion pénztárainál, a meccs napján, már csak a szurkolói klubkártyával rendelkező drukkerek vehetnek belépőt.

Szombaton 18:30-kor csapatunk Szombathelyen, a Haladás otthonában lép pályára az OTP Bank Liga 8. fordulójában. A vendégszurkolóknak 950 db jegy áll a rendelkezésére. A belépők Szombathelyen és az interneten (jegy.mlsz.hu) kerülnek értékesítésre. Klubkártya csak a helyszíni jegyvásárláshoz kötelező!

Az online felületen ugyanúgy regisztráció szükséges, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Az interneten maximum hat jegyet lehet egyszerre megvásárolni, fizetni kizárólag bankkártyával lehetséges. Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott jegyeken található adatokat is összevethetik a fényképes igazolványával, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is! Ehhez kapcsolódóan felhívjuk a mérkőzésre kilátogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást vonhat maga után.

Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy arcképes igazolványukat vagy a klubkártyájukat hozzák magukkal.

A stadion vendégpénztára 17 órakor nyit a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül érkező szurkolók legkésőbb 17:45-ig érkezzenek meg a pénztárhoz.

Jegyár: interneten történő vásárlás esetén: 1.000,- Ft/db, elővételben Szombathelyen 1.200,- Ft/db, mérkőzés helyszínén 1.400,- Ft/db

Klubkártyát csak a helyszíni jegyvásárláskor kell felmutatni.

A Vidi szurkolói a Kenderesi utcában kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely körülbelül 200 m-re található a vendégbejárattól.

beléptetéssel kapcsolatos információk
 

Forgókapus beléptető rendszer üzemel a szombathelyi stadionban, amelyen a beléptetés 16:30-kor kezdődik.

Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállunkat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be.  Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, hogy a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.

Utazási információ

Klubunk szurkolói buszt indít Szombathelyre. Gyülekező a szokásos helyen, a Piac téren lesz, 14:45-kor, a busz pedig 15 órakor indul. Az út során egy pihenő lesz. Az utazásra feljogosító szelvényt - mely a biztosítást nem tartalmazza - szeptember 17-től (szerda) szeptember 19-ig (péntek) lehet megvásárolni a VidiShopban. A buszjegy ára 2500 Ft, bérletes szurkolóink számára pedig 2000 Ft. Fontos, hogy a buszjegyet a visszaútra is őrizzék meg, mert csak azzal szállhatnak fel az autóbuszra. A szurkolói buszt 19 fő alatt nem indítjuk el!

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news