SZURKOLÓI INFÓ

Szurkolói infók a Debrecen elleni bajnokira

A mérkőzésre a belépőt érdemes elővételben, online megvásárolni, de szombaton a helyszínen is lesz lehetőség - szurkolói kártya felmutatása mellett - jegyvásárlásra. Szurkolói busz ezúttal nem indul a találkozóra. 

Szombat délután, az OTP Bank Liga 26. fordulójában Debrecenben lépünk pályára. Az elmúlt hat tétmeccsén veretlen, a tabellán jelenleg negyedik DVSC az egyetlen csapat, amely ebben a szezonban bajnokin legyőzte a Vidit, nem lesz tehát könnyű dolgunk a Nagyerdei Stadionban. Viszont amennyiben győzünk és vasárnap este a Ferencváros nem szerzi meg a 3 pontot a PMFC otthonában, akkor 4 fordulóval a vége előtt már biztos, hogy bajnok a Vidi!

Jegyinformációk

A mérkőzésre szurkolóink csak online és a helyszínen tudnak belépőt vásárolni, a megszokott fehérvári jegyárusító helyeken ezúttal nem. Online és a Nagyerdei Stadion pénztárában is 1400 Ft-ba kerülnek a jegyek. Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a klubkártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával is. A meccs napján a stadion pénztárai 9.00-kor nyitnak, míg a stadion kapuit és a vendégszektort 13 órakor nyitják ki. A szombati találkozóra klubunk nem indít szurkolói buszt.

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

 

FONTOS!

A mérkőzésre kizárólag klubkártyával lehet belépni! A klubkártyáról minden információt megtalál ide kattintva!
 

 

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news