UTÁNPÓTLÁS

Petres-mesternégyessel menetelt tovább U14-es csapatunk

Négy leány és fiú utánpótlás-gárdánk lépett pályára a hétvégén.

Az idősebb korosztályok bajnokságának csapatai többhetes szünetre vonultak, így a hétvégén mindössze U15-ös, U14-es, valamint leány U19-es és leány U16-os gárdáink voltak érdekeltek (a felnőtt nők szabadnaposak voltak).

U15 I. osztály 19. forduló
2018. március 17. Videoton FC - Siófoki Bányász SE 2-2 (2-1)
Továbbra is a középmezőnyben tanyázik U15-ös csapatunk, amely ezúttal a sereghajtó Siófok gárdájával mérkőzött. Csrepka Tamás együttese korán hátrányba került, de később fordítani tudott, a csattanó viszont a Somogy megyeieké volt, így alakult ki a 2-2-es végeredmény. A következő ellenfél a 4. helyezett MTK lesz idegenben.

U14 I. osztály 19. forduló
2018. március 17. Videoton FC - Siófoki Bányász SE 7-0 (3-0)
Újabb forduló, újabb Petres-mágia! Gólvágónk ezúttal négy találatot rámolt be az aktuális ellenfél, nevezetesen a Siófok hálójába, míg társai három továbbit tettek hozzá, így alakult ki a 7-0-s végeredmény. Az újabb kapott gól nélküli találkozóval csapatunk továbbra is kevesebb mint 10, pontosan 8 kapott találatnál jár. A Vidi U14 vesztett pontok tekintetében első, jelen pillanatban a tabellára tekintve pedig a második. Petres Márk 26-szor volt eredményes az idényben, a Puskás Akadémia játékosa, Gruber Zsombor 23-szor, a többiek pedig nagyobb hátrányban vannak a góllövőlistán. A következő ellenfél a 8. MTK lesz.

Női labdarúgás

Leány U19 Kiemelt csoport, 12. forduló
2018. március 14. Videoton FC - Mercedes-KLA 6-1 (3-1)

Kétszer is érdekelt volt a múlt hét folyamán leány U19-es gárdánk, hiszen a hétközben is pályára lépett, méghozzá a Kecskemét ellenében. A találkozó fényes Vidi-sikerrel zárult, Janus Izabella és Ruprecht Luca egyaránt duplázni tudtak, de Trampler Kinga és Szemler Barbara is hozzátették a magukét a győzelemhez, míg a vendégek csak egyszer ünnepelhettek.

Leány U19 Kiemelt csoport, 13. forduló
2018. március 17. MTK Hungária FC - Videoton FC 6-1 (4-1)

A 9. Kecskemét után az éllovas MTK már túl nagy falatnak bizonyult Gajdóczi Tibor együttese számára. Bár a korai vezetés még megvolt, ezúttal ellenfelünk tudott fordítani és 6-1-re győzött. A mieink 12 mérkőzéssel a hátuk mögött 5. helyen állnak a tabellán, legközelebb a holtversenyben éllovas ETO lesz az ellenfél.

Leány U16 Kiemelt csoport, 13. forduló
2018. március 17. St. Mihály FC - Videoton FC 11-0 (6-0)

Nem sikerült megismételnie az MTK elleni bravúrt U16-os leány csapatunknak a hétvégén az előzetesen is esélyesebbnek tűnő St. Mihály ellen, ezúttal nagy különbséggel maradt alul Fekete Csaba csapata. A 11-0-s vereséggel ismét a PMFC mögé kerültünk a tabellán, de a sereghajtó, 0 pontos DVTK tisztes távolságra van. Következőleg a 6. Kóka lesz az ellenfél.

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news