SPORI

Németh Ádám vezeti a Vidi - Pécs meccset

A végül elmaradt Dunakanyar-Vác elleni találkozót vezette volna legutóbb Németh, előtte az őszi MTK - Vidin bíráskodott.

Németh Ádám 1982. november 28-án, Budapesten született. A játékvezetői vizsgát 1998-ban tette le, ezt követően alacsonyabb osztályú mérkőzéseken szerzett tapasztalatokat. 2008-ban a Nyíregyháza–Tatabánya NB I-es bajnoki mérkőzéssel debütált a legmagasabb osztályban.

A 2010-2011-es bajnokságban három bajnokit vezetett csapatunknak. Ősszel a Siófok - Videoton FC (1-1), tavasszal pedig a Videoton FC - DVSC (2-1) és a Videoton FC - ETO (2-1) mérkőzéseken fújta a sípot. 

Az előző idényben szintén három bajnokinkon működött közre, a Kaposvár - Videoton FC (2-0) a Pápa - Videoton FC (2-3) és a Haladás - Videoton FC (2-2) bajnokikat vezette.

Az idei bajnokságban eddig egy alkalommal találkoztunk a bajnokságban Németh sporival. Ő vezette az MTK elleni bajnokinkat tavaly októberben, melyen 3-2-re kikaptunk. Idén februárban a Vidi - Dunakanyar-Vác kupameccsen is ő bíráskodott volna, de a találkozó végül - mivel a Vác nem állt ki - elmaradt.

Szombaton a két asszisztens Erős Gábor és Farkas Balázs lesz, a negyedik játékvezetői teendőket Böcskei Balázs látja majd el.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news