Hartyáni Gábor nehéz mérkőzésre számít

A Nyugati csoport egyik legjobbjával játszik Felcsúton a Vidi II.

Somodi bravúrjaira ezúttal is nagy szükség lehet.

Bejött Herédi Attilának - a Tatabánya vezetőedzőjének - a jóslata, mely szerint "úgy néz ki, egy kicsivel jobb a helyzetünk, mint az eddigi két NB I-es csapat második gárdája ellen volt, mert a Vidi első csapata vasárnap játszik és elég sok a sérültjük is. Ki kellene használnunk, hogy valószínűleg nem a legideálisabb összeállításban várnak bennünket."
Hartyáni Gábor nehéz mérkőzésre számít, hiszen a bajnokság előtt a szakemberek a Pécs és a Gyirmót mellett a Tatabánya csapatát nevezték meg, amely csapatnak esélye lehet megnyerni az NB II - Nyugati csoportját. A kék-fehérek azonban eddig várakozáson alul teljesítettek, igaz remekül kezdték a szezont, hiszen az első fordulóban győzni tudtak a Pécs otthonában 2-1-re. Azóta azonban mindössze kétszer szerezték meg a 3 bajnoki pontot. Hazai pályán verték 2-0-ra a Honvéd II-t és 4-0-ra a Veszprémet. Öt alkalommal játszottak döntetlent és szerepel a csapat neve mellett egy vereség is. Érdekesség, hogy hozzánk hasonlóan, az FC Tatabánya is a Barcstól kapott ki.

Hartyáni Gábor, az alábbi kezdőcsapatot adta meg honlapunknak:
Somodi - Margitics, Papizsanszkij, Szeleczki (Rása), Présinger - Szolnoki, Fejes - Gyurcsó, Móri - Baracskai, Olasz

Azok a fiatal Vidi szurkolók, akik Veszprémben szurkolásukkal segítették győzelemhez a Vidi II-t , ezen a hétvégén ingyen tekinthetik meg a Vidi II - Tatabánya, NB II-es rangadót.

Author: Wéninger Ákos

More news