Segítünk a Vasasnak, hogy játékra alkalmas legyen a pálya

Következő ellenfelünk, a Vasas pályáját 3-5 cm-es hótakaró borítja, szerdán klubunk is segít a fővárosi csapatnak a gyep játékra alkalmassá tételében.

(Fotó: Varga Endre - Így néz ki a Vasas pálya kedden délután)

Varga Endre, a Vidi technikai vezetője kedden délután villámlátogatást tett Angyalföldön. Antal Péterrel, a hazaiak technikai vezetőjével közösen körbejárták a Vasas pályát, feltérképezték, hogyan tehető játékra alkalmassá a gyep.
Varga Endrétől megtudtuk, hogy jelenleg 3-5 cm vastag hótakaró borítja az Illovszky Stadion gyepszőnyegét. Mivel a pálya talaja a sok csapadéktól nagyon mély, ezért csak speciális gépekkel lehet a havat eltakarítani. Klubunk szerdán délelőtt - többek közt - ilyen különleges eszközöket küld Budapestre, hogy segítse a gyep megtisztítását.
Az MLSZ Versenybizottsága egyébként csütörtökön délelőtt tanácskozik arról, hogy a csapatok lejátsszák-e a hétvégén a 17. forduló mérkőzéseit, vagy az egész fordulót tavaszra halasztja.

A Vidi-Siófok mérkőzés előtt a Sóstói Stadion gyepszőnyegéről is el kellett takarítani egy körülbelül 5 cm-es hótakarót.

Author: Wéninger Ákos

More news