AKTUÁLIS

Juhász nyert, Torghelle állja az ebédet!

Klubunk két játékosa, Juhász Roland és Torghelle Sándor gokart versenyen mérte össze erejét a SportKlub kamerái előtt.

Játékosaink nem haboztak, amikor szóba került a gokart verseny. Azonnal ki akarták deríteni, ki a pálya királya. A Sportklub MezTelenül című műsorában végül Juhász Roland bizonyult a jobbnak, így Torghelle kénytelen állni az ebédet.

„Kicsit furcsa még itthon, de nagyon örülök, hogy hazatérhettem. A közönség is szeretettel fogadott és a csapattársakkal szinte elválaszthatatlanok vagyunk. Igazából a srácokkal töltöm a legtöbb időt, nagyon másra nem is jut lehetőségem. Sanyival nagyon jó barátok vagyunk, sokat vagyunk együtt, az edzéseken kívül is. Minden pillanatot megragadunk, hogy összemérjük tudásunkat. Sanyi mindig azt hiszi, hogy ő lesz a jobb, de én rendszeresen rácáfolok” – mondta hátvédünk a műsorban.

„Lehet, hogy most Roli nyert, és persze állom az ebédjét. De van azért olyan terület, ahol én vagyok a nyerő! – kontrázott Torghelle. „Támadóként egészen biztosan én vagyok az erősebb, neki csak maradjon a védelem” – tette hozzá támadónk.

Ha kíváncsi arra, hogyan győzte le Juhász Roli Torghellét, ne maradjon le a SportKlub Meztelenül című műsoráról március 14-én csütörtökön, 20:30-kor!

(Fotó: sportklub.tv/hu)

Author: Acsai N. Ferenc

More news