HETI BEHARANGOZÓ

Heti menü: kedden elődöntő a kupában, szombaton bajnoki

Először Újpestre, majd Debrecenbe utazunk. A Vidi II a REAC-ot fogadja Sóstón.

OTP Bank Liga - 26. forduló
2015. május 2., szombat, 14.00: DVSC-TEVA - Videoton FC

Szombaton a DVSC otthonában lépünk pályára, és ha nyerünk a Nagyerdei Stadionban, az FTC pedig nem győz Pécsen, a 26. fordulóban bajnoki címet ünnepelhet a Vidi. Nem lesz azonban egyszerű dolgunk, a Loki ugyanis nincs rossz formában, az elmúlt 5 bajnokijukon háromszor nyertek és két döntetlent játszottak, és már csak 4 pontra vannak a harmadik helytől. Ebben a szezonban eddig a Debrecen az egyetlen csapat, amelyik le tudta győzni a Vidit bajnoki meccsen, ősszel 2-1-re nyertek Sóstón a piros-fehérek.

Magyar Kupa-elődöntő (visszavágó)
2015. április 28., kedd, 18.00: Újpest FC - Videoton FC

A Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján Újpesten lépünk pályára. Egygólos előnnyel várjuk a találkozót, két héttel ezelőtt ugyanis Gyurcsó góljával 1-0-ra győztünk Sóstón a lilák ellen. A fővárosiak egyetlen lehetősége a kupa, hogy valamit nyerjenek idén, pokoli nehéz meccsre van tehát kilátás. A másik elődöntőben az FTC a Szolnokot fogadja, és miután az első mérkőzésen idegenben nyertek 2-0-ra, jó esélyekkel bírnak a továbbjutást illetően.

NB III Közép csoport - 25. forduló
2015. május 3., vasárnap, 17.30: Videoton FC II - REAC

Az elmúlt fordulóban Maglódról hozta el a 3 pontot a Vidi II, így jelenleg a tabella kilencedik helyén állnak a fiatalok. Vasárnap az ötödik REAC látogat Sóstóra. A fővárosi együttes ősszel 2-0-ra győzött ellenünk.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news