SPORI

Erdős József vezeti a Ligakupa-elődöntő visszavágóját

A budapesti játékvezető legutóbb 2006-ban dirigált meccset csapatunknak.

Az 1977-ben Budapesten született Erdős József a játékvezetői vizsga megszerzését követően különböző labdarúgó osztályokban szerezte meg a szükséges tapasztalatokat. Ellenőreinek, sportvezetőinek javaslatára 2002-ben lehetett országos NB II-es játékvezető, de ebben az évben már vezetett NB I-es mérkőzést is, mégpedig a Sopron - Siófok bajnokit.

Ebben a szezonban két Vidi-meccsen is közreműködött mint tartalék játékvezető - legutóbb például a március 3-án lejátszott, Honvéd ellen 4-0-ra megnyert rangadónkon, előtte pedig az augusztusi Vidi - Pápán -, de vezető bíróként ez lesz az első mérkőzése idén amit csapatunknak dirigál. Korábban meglehetősen régen, 2006-ban találkoztunk vele utoljára, amikor a Vidi - REAC (3-1) összecsapáson fújta a sípot.

Erdős József asszisztense Szpisják Zsolt és Király Krisztián lesznek, a tartalék játékvezetői teendőket Kispál Róbert látja majd el a vasárnap 18 órakor kezdődő Pécs - Vidi mérkőzésen. A két alapvonali játékvezető Szőts Gergely és Berger József lesz.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news