Újra itthon edzett a Vidi

Hétfőn délelőtt másfél órás edzést vezényelt a Sóstói Stadion edzőpályáján José Gomes.

Csapatunk pénteken este érkezett haza Spanyolországból, a hétvégi pihenőt követően pedig ma délelőtt találkoztak ismét a játékosok a Sóstói Stadionban. Öt labdarúgónk igazoltan maradt távol, hiszen Sándor, Gyurcsó, Kovács, Nikolics és Juhász a válogatott összetartásán vesznek részt, kedden azonban már ők is csatlakoznak a Vidihez. Az NB III-as csapat két játékosa, Tar és Hudák ma is az első csapattal készült. Jó hír, hogy már teljes értékű edzésmunkát végez a többiekkel közösen Paraiba, aki tavaly ősszel szenvedett lábtörést. A rehabilitációja jó ütemben haladt, és Purger Szilárd fizioterapeutától megtudtuk, immár olyan állapotban van brazil támadónk, hogy minden gyakorlatot együtt végezhet a csapattal és akár két hét múlva már pályára is léphet tétmérkőzésen.

A hétfői edzés elején a kapura lövést gyakorolták a játékosok, majd pedig iramjáték következett. A pörgős, jó hangulatú tréninget szemmel láthatóan mindenki nagyon élvezte, több gyönyörű megoldást is láthattunk. Voltak nagy védések és parádés gólok is.

Csapatunk első idei tétmeccsét szerdán 16 órakor játssza a Kaposvár ellen. A Ligakupa nyolcaddöntő-mérkőzésre a belépés ingyenes lesz. 
 

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news