SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Fradi elleni Magyar Kupa visszavágóra

Javasoljuk, hogy jegy nélkül lehetőleg ne induljanak útnak szurkolóink a Ferencváros elleni rangadóra.

Kedvező helyzetből várhatjuk a Fradi elleni Magyar Kupa-negyeddöntő második mérkőzését, hiszen két héttel korábban egygólos előnyre tettünk szert az Üllői úton. A március 2-án, 18 órakor kezdődő összecsapás tétje nem kisebb, mint hogy ki folytathatja a kupa-küzdelmeket az elődöntőben. A mérkőzés napján a Pancho Aréna kapui 16.30-kor* nyitnak. (*frissítve március 1-én)

Jegyvásárlás:

  • az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek nyitvatartási időben,
  • Székesfehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél klubkártya szükséges a jegyvásárláshoz. Részletes klubkártya információkért kattintson ide.

A 2016-os tavaszi szezonbérletek érvényesek a Ferencváros elleni Magyar Kupa-mérkőzésre is.

A 14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a hazai lelátókra, de technikai jegyet részükre is szükséges kiváltani.
 

Jegyárak 
Pancho Aréna - 2016 tavasz

Elővételben vagy online

Mérkőzésnapon, helyszínen

Magyar Kupa mérkőzések (egységesen)

500 Ft 500 Ft
Gyermek (14 év alatti) 0* Ft 0 Ft

* online jegyvásárlás nem lehetséges

 

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

A tavaszi szezonra szóló bérletét még megvásárolhatja március 4-ig, péntekig a VidiShop Székesfehérvár, Piac tér 4. szám alatti üzletében nyitvatartási időben (Munkanapokon: 9:30 - 17:00 (EBÉDSZÜNET: 12:30 - 13:00). 

Szektorok:

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a 2D és 2E szektorokat az ultra szurkolóink részére jelöltük ki, így azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg bérletüket vagy belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek, forró italok) várjuk szurkolóinkat! 

A stadionban mindössze 6 hazai pénztár áll rendelkezésre, ezért a torlódások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy mindenképpen elővételben vásárolják meg belépőiket. 

 

Parkolás:

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg jegyeiket! 

Különjáratok

Mivel a Magyar Kupa visszavágó időpontja hétköznapra esik, a busztársaságok csak korlátozott számban tudnak járművet biztosítani a klub részére, ezért a Fradi elleni találkozóra 3 szurkolói buszt tudunk indítani az alábbi férőhely lehetőségekkel:

  • A piros vonalon 51 ülőhely, valamint 22 állóhely,
  • a kék vonalon 51 ülőhely, valamint 22 állóhely áll rendelkezésünkre,
  • az, hogy a piros, vagy a kék útvonalon indítjuk a harmadik járatot, amely 45 férőhelyes, annak a függvénye, hogy melyik útvonalon közlekedő busz telik meg elsőként.

A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket  a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes bérlet vagy jegy felmutatásával.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak március 2-án, szerdán 16 órakor, a gyülekező 15.45-től lesz. A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg jegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

A buszjegyet legkésőbb február 29-én, hétfőn 17 óráig lehet megigényelni a Piac téri ajándékboltban.
A VidiShop nyitva tartási ideje:
Munkanapokon: 9:30 - 17:00 (EBÉDSZÜNET: 12:30 - 13:00)

Amennyiben már a március 5-i, szombati Szombathelyi Haladás elleni bajnoki mérkőzésre is kiváltaná buszjegyét, azt február 26-tól, péntektől megteheti, ugyancsak a piac téri ajándékboltunkban. A Haladás elleni találkozóra indított különjáratokra a buszjegyek március 3-ig, csütörtökön 17 óráig igényelhetők, illetve addig, amíg meg nem telnek a buszok.

Klubkártya:

A Videoton FC hazai mérkőzéseire – ahogy eddig sem – a Pancho Arénában sem kötelező a klubkártya jegyvásárlás esetén. Ettől függetlenül azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy váltsák ki a klubkártyát, ugyanis jelentősen gyorsabbá és kényelmesebbé válik a jegyvásárlás a pénztáraknál, és online vásárlás esetén is szükség van rá. Részletes klubkártya információkért kattintson ide.

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news