Szurkolói információk a Ferencváros - Vidi bajnokira

A rendőrség arra kéri a Vidi-szurkolókat, hogy egységesen, mindenki a Keleti pályaudvaron gyülekezzen, és onnan közösen, rendőri kísérettel közelítse meg a Puskás Stadiont.

Székesfehérvárról a klub által indított különvonat vasárnap 13:15-kor indul és a Keleti pályaudvarra 14 óra 50 percre várható az érkezése, innen együtt, gyalogosan, rendőri biztosítással történik a stadionba jutás. Azok a Vidi-szurkolók is a Keleti pályaudvaron gyülekezzenek, akik nem a különvonattal utaznak. A Keleti pályaudvartól 15:10-kor gyalogosan, rendőri felvezetéssel indulhatnak el a drukkerek a Puskás Stadion irányába. Mivel valamennyi szurkolónkat egyszerre kíséri a stadionba a rendőrség, ezért külön bejáratot nem tartanak fent számunkra. A stadionba való bejutás előtt minden szurkolót átvizsgálnak a biztonsági emberek. Az átvizsgálás nem lesz olyan túlzott, mint Győrben volt! Fontos információ, hogy a szurkolók sem a gyalogos odaúton, sem a gyalogos visszaúton, sem a meccsen nem takarhatják el az arcukat, mert az már vétség és eljárás kezdeményezhető velük szemben.

Az autóval érkező szurkolóknak azt javasoljuk, hogy a Keleti pályaudvartól gyalog öt percre lévő Aréna Plazaban parkoljanak le, itt ugyanis nem kell fizetni a parkolásért. Ezt követően pedig csatlakozzanak a Keleti pályaudvaron gyülekező szurkolókhoz!

(Nagyobb méretért kattintson ide!)

Különjárat információk
  • Gyülekező a székesfehérvári vasútállomáson: 12.30
  • Indulás a vasútállomásról: 13.15
  • Érkezés Budapest Keleti pályaudvarra: 14.50
  • Visszaindulás Budapest Keleti pályaudvarról Székesfehérvárra: 19.33
  • Érkezés Székesfehérvár vasútállomásra: kb. 21.15

A szerelvény megállás nélkül közlekedik a Székesfehérvár - Budapest Keleti pályaudvar és Budapest Keleti pályaudvar - Székesfehérvár vonalon. A retúrjegy ára egységesen 2000 Ft, amely utasbiztosítást nem tartalmaz.

A különjárat pontosan indul, ezért kérünk minden utast, hogy időben érkezzenek meg az állomásra, mert nem áll módunkban várakoztatni a szerelvényt.

Kérjük, hogy a vonatjegyet őrizzék meg és ne dobják el a Fehérvárra való visszaérkezésig! Más kedvezmény (diák, nyugdíjas vagy 90 százalékos) nem érvényesíthető!
A vonatra szóló jegyeket a mai és holnapi napon vehetik meg a VidiShopban 9:30 és 17 óra között!

A meccsre a belépőket szintén ma és holnap lehet a Vidi ajándékboltjában 1000 forintos áron megvásárolni. Vasárnap a helyszínen 1400 forintért válthatják meg szurkolóink a belépőjüket. Akik az utóbbi lehetőséget választják, tehát a Puskás Stadionnál szeretnének vásárolni, a vendégszektor bejáratánál tehetik majd meg.


Author: Wéninger Ákos

Photo: Kupeczik Krisztián

More news