NB III

Szünetben még vezetett, végül vesztett a Vidi II a rajton

Jól sikerült első félidőt követően a szünet után három perc alatt kapott két gólt a csapat a Pénzügyőr otthonában.

Pénzügyőr - Videoton FC II 2-1 (0-1)

Videoton FC II: Gábor - Sárközi, Tar, Tamás, Nagy Zs. - Farkas V. (Molnár 66'), Halász (Varga 46'), Papp M., Jankovics (Barcsay 70') - Babos, Szabó D.

Gólszerző: Jankovics 35'

Jól kezdték Komjáti András tanítványai a mérkőzést, az első félidőben több veszélyes támadást is vezettek, ezek egyikének következményeként, egy szöglet után talált Jankovics a hálóba a 35. percben. Szépen kivitelezett támadás volt. Sajnos a szünet után lélekben pár percig még az öltözőben maradtak a játékosok, ennek az lett az eredménye, hogy három perc alatt fordított a hazai csapat. Két figyelmetlenség, két gól. Ezt követően időbe tellett, míg a fiatalok magukhoz térnek a sokkból, a második félidőben sok helyzetet nem is dolgoztak ki. Egy nagyobb helyzet azért adódott, ám Babos ezt kihagyta, így vereséggel kezdte a Vidi II az idényt.

Komjáti András:
"Motiváltan léptek pályára csapatom tagjai, de továbbra is azt mondom, kell még egy kis idő, amíg megszokják a felnőtt bajnokság légkörét. Tavaly ugye ez a gárda U19-es bajnokságot nyert, de azért az NB III mégiscsak más teljesítményt követel. Ma láttam sok biztató momentumot, és az a véleményem, hogy a következő meccseken ez már az eredményekben is meg fog mutatkozni."


Author: Gyurina Zsolt

Photo: vidi.hu

More news