BEHARANGOZÓ

Szezonnyitó Sóstón!

Február 26-án, szerdán a Ligakupa nyolcaddöntő első mérkőzésén a Kaposvárt fogadjuk a Sóstói Stadionban. A meccs megtekintése mindenki számára ingyenes!

Hosszú téli szünet után ismét hazai környezetben lép pályára szerdán 16 órakor a Vidi. Jó hír, hogy 2014 első tétmérkőzésére a belépés mindenki számára díjtalan lesz. A Sóstói Stadion kapui 15 órakor nyitnak ki és jegyet nem kell igényelnie senkinek sem. Csak a fedett MOL-tribün szektorai lesznek nyitva. A városban ezúttal ingyenes szurkolói buszok nem fognak közlekedni.

Aki még nem vette meg tavaszi bérletét, az szerdán a meccs előtt is megteheti a külső 2A pénztárban 15:00-16.30 között.

Kaposváron komoly változások történtek a télen. Távozott Prukner László, az új vezetőedző pedig a román-magyar kettős állampolgár Selymes Tibor lett, aki játékosként többek közt a Dinamo Bukarestben és a belga Anderlechtben is megfordult, az NB I-ben pedig a Haladást és a DVSC-t erősítette. Vezetőedzőként Sopronban dolgozott először, majd több román csapat kispadjára is leült, télen pedig Kaposvárra költözött.

Két kapus is érkezett, Zalaegerszegről Jahic, Kecskemétről pedig Antal Botond. Szintén Kaposváron folytatja pályafutását a francia Badis (középső védő), a román Andrei Florean (támadó) és Dragos Firtulescu (középpályás), a belga Landry Mulemo (balhátvéd), valamint Ukrajnából kölcsönben a kameruni Armand Ken Ella (középpályás). Az átigazolási időszak utolsó óráiban robbantotta a legnagyobb bombát a Kaposvár, ugyanis leigazolták a sokszoros észt válogatott Tarmo Kinket, aki ősszel Győrben futballozott.

A kaposvári csapat közel két hetet edzőtáborozott Törökországban, ahol erős ellenfelek ellen készülhettek a tavaszi szezonra.

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news