HETI BEHARANGOZÓ

Szerdán Ligakupa-negyeddöntő, szombaton bajnoki Sóstón

A DVSC és a Pécs látogat Székesfehérvárra a héten. A Vidi II Maglódon szerepel szombaton.

OTP Bank Liga - 25. forduló
2015. április 25., szombat, 18.30: Videoton FC - PMFC-MATIAS

A bajnokság következő fordulójában a Pécs érkezik a Sóstói Stadionba. A baranyai együttessel már negyedszer találkozunk ebben a szezonban, hiszen az őszi bajnoki mellett tavasszal a Magyar Kupában is összesorsolták a csapatokat. Mindhárom eddigi meccsünket megnyertük. Robert Jarni együttese az elmúlt hétvégén 2-1-re legyőzte a Honvédot, mi Diósgyőrben diadalmaskodtunk, szintén 2-1 arányban.

Ligakupa-negyeddöntő (visszavágó)
2015. április 22., szerda, 17.30: Videoton FC - DVSC-TEVA

A Ligakupában már az elődöntőbe jutás a tét, és csapatunk egygólos előnyből várhatja a DVSC elleni visszavágót, két héttel ezelőtt ugyanis 3-2-re győztünk a Nagyerdei Stadionban. Az előny mellett az is biztató, hogy három idegenben lőtt góllal vágunk neki a találkozónak.

NB III Közép csoport - 24. forduló
2015. április 25., szombat, 17.00: Maglódi TC - Videoton FC II

A Vidi II két vereséggel a háta mögött Maglódon próbál javítani a hétvégén. A jó eredményre minden esélye megvan Bíró Imre csapatának, hiszen a házigazdák a tabella utolsó helyén állnak, 23 meccsen mindössze 8 pontot szereztek. A Vidi II jelenleg a tizenkettedik 31 ponttal, de a mezőny szorosságára jellemző, hogy a harmadik Monor 38 egységgel áll a táblázaton.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news