STATISZTIKA, ÉRDEKESSÉGEK

Ötödik alkalommal játszunk a Puskással az NB I-ben

Három Vidi-győzelem, egy döntetlen a két csapat mérlege, a gólkülönbség 9-1 a javunkra. Székesfehérváron még gólt sem szerzett ellenünk a PAFC.

Két éve, 2013.10.19-én találkozott először a két együttes az élvonalban. A párosítás első gólja Zé Luis nevéhez fűződik, rajta kívül Nildo és Álvarez volt eredményes.

2014 nyarán történelmi mérkőzésen találkozott ismét a két csapat, ugyanis a Pancho Arénában a PAFC ellenünk játszotta az első NB I-es meccsét. Nikolics nevéhez fűződik az első NB I-es gól a felcsúti ékszerdobozban, amelyre Tischler ugyan még válaszolni tudott, de Zé Luis és Oliveira találataival magabiztos győzelmet szereztünk.

Néhány hónappal később újra a Sóstói Stadionban találkoztunk megyei riválisunkkal, és Gyurcsó góljával, valamint Nikolics duplájával ezúttal is 3-0-ás győzelmet ünnepelhettünk.

Eddigi utolsó NB I-es mérkőzésünket a Puskás ellen idén márciusban játszottuk a Pancho Arénában, és első alkalommal sikerült a felcsútiaknak pontot rabolniuk ellenünk egy gólnélküli találkozón.

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu, magyarfutball.hu

More news