INTERJÚ

Nikolics: "Életem eddigi legfontosabb mérkőzése lehet a ma esti válogatott meccs"

Támadónk Amszterdamban, a Hollandia elleni vb-selejtezőn mutatkozhat be a válogatottban. Csütörtök este a nemzeti csapat edzése után találkoztunk Nikóval.

Csatárunk szemmel láthatóan élvezte a közel 60 perces, közös gyakorlást a magyar válogatott játékosaként. A bemelegítést egykori vidis csapattársával, Lipták Zolival közösen végezte el, de ott volt a pályán Elek Ákos is, akivel szintén a Vidiben futballozott együtt Nikó.

"Nagyon örülök, hogy itt lehetek a válogatottban, azt persze sajnálom, hogy Szalai Ádám betegsége miatt kaptam meghívót. Egervári Sándor elmondta nekem, hogy mit vár a válogatottban egy csatártól, mik azok a dolgok, amikre oda kell figyelnem. Jó a hangulat a csapatnál, én pedig jobb helyet nem is kívánhattam volna, az első közös edzésemre a magyar válogatottal. Azt még nem tudom, hogy debütálok-e a nemzeti együttesben, mindenesetre úgy készülök, hogy ha pályára lépek, akkor játékommal segíteni tudjam a válogatottat. Amennyiben játéklehetőséget kapok, akkor ez lesz életem eddigi legfontosabb mérkőzése - de mivel fiatal vagyok, ezért bízom benne, hogy nem ez lesz életem meccse, hiszen még szeretnék nagyon sok szép sikert elérni a Vidivel és a nemzeti csapattal együtt is" - nyilatkozta honlapunknak a magyar válogatott edzése után Nikolics.

Author: Wéninger Ákos

Photo: Takács József / FourFourTwo

More news