EXKLUZÍV

Nikó már jobban van, de éjszakára a győri kórházban kellett maradnia

Támadónk köszöni a jókívánságokat az érte aggódóknak, és azt üzeni, mindent megtesz, hogy mielőbb visszatérhessen a pályára.

Nikolics egy rúgás következtében a Győr - Vidi Magyar Kupa-elődöntő 64. percében veszítette el az eszméletét. Miután a pályára érkező mentőbe tették, magához tért, de a győri kórházba szállították kivizsgálásra.

Állapotáról csapatunk orvosa, dr. Gyarmati Erik nyilatkozott a vidi.hu-nak: „Nikolics Nemanja komoly agyrázkódást szenvedett az ütközés során. A CT vizsgálat eredménye azonban szerencsére negatív, neurológiai tünetei nincsenek, vagyis nem szenvedett maradandó károsodást. Ma éjszakára mindenképpen bent kell maradnia a kórházban megfigyelésre. Hogy pontosan meddig, az a holnapi vizsgálatok után dől el” - mondta. 

Nikó a kórteremből már üzenni is tudott az érte aggódóknak honlapunkon keresztül: „Köszönöm mindenkinek, aki mielőbbi jobbulást kívánt. Nem emlékszem pontosan az ütközés körülményeire, de már jobban vagyok, és mindent megteszek azért, hogy mielőbb visszatérhessek a pályára.”

Mihamarabbi felépülést kívánunk csatárunknak!

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news