Mindenki piros-kékbe, újra!

Egyszer már megmutattuk, hogy a Vidi színeibe tudjuk öltöztetni a várost, legyen ez így minden EL-meccs hetében!

Csütörtökön este hét órakor - az Európa Liga G csoportjának második mérkőzésén - a portugál Sportingot látjuk vendégül a Sóstói Stadionban. A mérkőzésen, melyre elővételben már több mint 6000 jegy elkelt, megszerezhetjük első pontjainkat az EL-ben. A Trabzonspor elleni EL-rájátszás visszavágója után újra arra kérjük szurkolóinkat, szimpatizánsainkat, a lokálpatrióta székesfehérváriakat, hogy a mérkőzésig hátralévő időben mutassák ki hovatartozásukat, a Videoton FC szeretetét, és öltöztessük közösen piros – kékbe Székesfehérvárt!

Csütörtökig tehát rakjunk ki Vidi-sálakat a lakások, házak ablakába, díszítsük fel autóinkat vidis relikviákkal! Aki csak teheti, az a következő napokban büszkén viselje a Videoton FC mezét, október 4-én este pedig szurkoljuk ki közösen csapatunk első győzelmét az Európa Liga csoportkörében! Egyben azt is kérjük szurkolóinktól, legyen ez hagyomány Székesfehérváron minden olyan héten, mikor a Vidi EL-meccset játszik!

Fotózza le a mérkőzést beharangozó plakátot vagy más vidis relikviát a lakóhelyén, és küldje el nekünk a jatek@vidi.hu címre, mi pedig kirakjuk hivatalos Facebook-oldalunkra a fényképeket!

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news