EDZŐTÁBOR

Még jobb időben folytatta a felkészülést a csapat

Sok labdás gyakorlat, a támadásvezetések és a kapuralövések gyakorlása volt a program a második nap délelőtti edzésén.

A fél kilences reggeli után, tíz órakor kezdődött a második szabadtéri tréning ugyanazon a pályán, amelyiken előző nap is gyakorolt a csapat. Keddre még kellemesebb lett az időjárás, hiszen a szél mérséklődött és a hőmérő higanyszála is feljebb kúszott pár fokkal.

Nem kellett tehát sok idő, hogy az első izzadtságcseppek megjelenjenek a játékosokon, miközben a szakmai stáb a pár körös kocogás után húsz perces, intenzív bemelegítést tartott, majd támadásvezetések, labdatartás és kapuralövések szerepeltek a kedd délelőtti programban.Az edzés harmadik harmadában a társaságot két részre bontották, az egyik kapunál José Gomes a pontrúgásokat gyakoroltatta, míg a másik oldalon a támadások befejezése volt a feladat. A közel két órás foglalkozás után a játékosok buszra szálltak és visszamentek a szállodába, ahol fél kettőkor ebéd, majd csendes pihenő következik.

Szerdán 15 órakor (otthoni idő szerint 14 órakor) az orosz elsőosztályban jelenleg ötödik helyen álló Tyerek Groznij lesz első ellenfelünk a beleki edzőtáborban. A mérkőzésről természetesen online közvetítéssel jelentkezünk a vidi.hu-n!

(Fotó: Fourfourtwo.hu/Takács József)

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: Fourfourtwo.hu/Takács József

More news