Különvonat indul a Fradi elleni rangadóra is

Klubunk újra elindítja a Vidi-vonatot, ezúttal április 28-án a Puskás Stadionba.

A visszajelzések szerint a Kispestre indított különvonat nagyon sikeresnek bizonyult szurkolóink körében. Ezért, és mert hagyományosan a Ferencváros elleni meccsekre kíséri el a legnagyobb tábor a csapatot, a klub ismét segíteni akar, hogy minél jobb hangulatban érkezzenek meg a szurkolók a tavasz egyik leginkább várt összecsapására április 28-án a Puskás Stadionba. A minden bizonnyal fantasztikus hangulatú rangadóra induló szerelvény 13.15-kor indul, a Keleti pályaudvarra 14 óra 50 percre várható az érkezés, és innen együtt, gyalogosan, rendőri biztosítással történik a stadionba jutás.

A jegyvásárlásnál az utasok nevét és telefonszámát elkérjük annak érdekében, hogy amennyiben bármilyen kommunikációra szükség lenne, elérhessük őket. A rugalmasabb indulás érdekében a felszállás új rendszerben történik majd. Az 1-80. számú jegyek birtokosai szállnak az 1. kocsiba, 81-160-ig a 2. kocsiba és így tovább. Ez azért lényeges, mert ha társaságok utaznak együtt, akkor már úgy tudják vásárolni jegyeiket, hogy egy helyre szóljanak. A vonatra szóló jegyeket április 16-26. között vehetik meg a VidiShopban! Javasoljuk, hogy ezt az utazási formát vegyék igénybe, hiszen nem csak jó hangulatban érkezhetnek meg a derbire, de igen kedvező áron is!

Különjárat információk
  • Gyülekező a székesfehérvári vasútállomáson: 12.30
  • Indulás a vasútállomásról: 13.15
  • Érkezés Budapest Keleti pályaudvarra: 14.50
  • Visszaindulás Budapest Keleti pályaudvarról Székesfehérvárra: 19.33
  • Érkezés Székesfehérvár vasútállomásra: kb. 21.15

A szerelvény megállás nélkül közlekedik a Székesfehérvár - Budapest Keleti pályaudvar és Budapest Keleti pályaudvar - Székesfehérvár vonalon. A retúrjegy ára egységesen 2000 Ft, amely utasbiztosítást nem tartalmaz.

A különjárat pontosan indul, ezért kérünk minden utast, hogy időben érkezzenek meg az állomásra, mert nem áll módunkban várakoztatni a szerelvényt.

Kérjük, hogy a vonatjegyet őrizzék meg és ne dobják el a Fehérvárra való visszaérkezésig! Más kedvezmény (diák, nyugdíjas vagy 90 százalékos) nem érvényesíthető!


Április 16-26. között a Vidi ajándékboltjában 1000 forintos, a mérkőzés napján a helyszínen 1400 forintos áron vásárolhatják meg a belépőket. Akik az utóbbi lehetőséget választják, tehát a Puskás Stadionnál szeretnének vásárolni, a vendégszektor bejáratánál tehetik majd meg. 

A szerdai Győr elleni Magyar Kupa-elődöntő előtt és alatt, illetve a szombati Paks elleni bajnoki előtt és közben a Sóstói Stadion jegypénztárában is megvehetik az FTC - Videoton FC rangadóra szóló belépőket!

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news