TUDÓSÍTÁS

Kétgólos vereség a Lokomotiv Moszkvától

Az orosz együttes több helyzetet is kidolgozott, melyek közül kettőt értékesített.

A spanyolországi edzőtábor harmadik edzőmérkőzésén az orosz élvonalban 10. helyen álló Lokomotiv Moszkva együttesével játszottunk. A moszkvai csapat kezdőjében helyet kapott többek között a 95-szörös horvát válogatott Vedran Corluka és az 54-szeres orosz válogatott Igor Denisov is, Henning Berg pedig a Zöldesi - Sejben, Pölöskei, Fejes, Varga Bence - Kovács, Simon, Lénárt, Géresi - Barczi, Bévárdi tizenegyet küldte pályára.

Az első lövőhelyzet az orosz csapat előtt adódott, de Miranchuk lapos próbálkozása elsuhant a baloldali kapufa mellett. A 12. percben egy moszkvai szöglet után szép kontrát vezettünk a jobb oldalon, Bévárdi Barczihoz passzolt, aki Géresihez továbbította a labdát, sérülésből visszatérő támadónk lövése viszont Guilherme kezében landolt. Egy perccel később egy gyorsan elvégzett jobboldali bedobás után megszerezte a vezetést a Lokomotiv - Maicon futott be védőink mögé az üres területbe, majd az ötös sarkáról higgadtan a hálóba lőtte a labdát. (0-1.)

A 17. percben egy jobboldali beadást követően ismét Maicon veszélyeztetett- a brazil csatár fejese a felső lécen csattant. Egy perccel később ismét egy közeli fejesnél volt szerencsénk - ezúttal a moszkvai kapitány, Corluka hibázott néhány centit. A 22. percben Kasaev készítette le fejjel a labdát Miranchuknak, aki ugyan remek ütemben érkezett, de lövése nem talált kaput. A 24. percben egy rosszul sikerült szabadrúgás után Vitaliy Denisov lövése Pölöskei fején változtatott irányt, a labda így ismét a lécen csattant. Az első félidő második felében is a Lokomotiv irányította a játékot, de több nagy helyzetet nem alakítottak ki, egygólos orosz vezetéssel ért véget a játékrész. 

A második félidőben először az 58. percben élénkült meg a meccs - egy kontra végén Bévárdi centerezését fülelte le a moszkvai cserekapus, majd az ellentámadásnál Fejes volt szabálytalan a tizenhatoson belül - a tizenegyest Miranchuk higgadtan értékesítette. A második orosz gól után Simon Ádámot és Géresi Krisztiánt Ante Solomun és a montenegrói Ilija Vukotic váltotta - utóbbi próbázóként kapott lehetőséget. A 67. percben N'Dinga húszméteres szabadrúgása kerülte el Zöldesi kapuját. A lefújás előtt öt perccel Portnyagin távoli lövése zúgott el a jobboldali kapufa mellett. Ez volt a találkozó utolsó említésre méltó momentuma, 2-0-ra nyert a Lokomotiv Moszkva.

Author: Vidi.hu

Photo: vidi.hu

More news