IDŐJÁRÁS

Késő nyári idő, 18 Celsius-fok várható

Esőre inkább a délután első felében lehet számítani.

"Vasárnap még mindig egy magassági hidegcsepp formálja időjárásunkat, mely jelentős labilitást okozva csapadék kialakulásához vezet. Az Országos Meteorológiai Szolgálat a mai napra citromsárga riasztást adott ki Fejér megyére az esetleges felhőszakadás, illetve eső miatt. Erősen felhős égboltra számíthatunk, a délután első felében még több lesz az eső, záporeső, mely a délután második felétől folyamatosan csökkeni fog és később eláll. Székesfehérváron a mérkőzés időpontjában kellemes késő nyári 18 fok körüli hőmérséklet várható és a szél is gyenge illetve mérsékelt marad" - mondta Gaál Nikolett, a vidi.hu időjósa.

Az elmúlt napok heves esőzései Székefehérvárt sem kerülték el. A Sóstói Stadion gyepszőnyege kicsit mélyebb ugyan a megszokottnál, de jó állapoban van, a mérkőzés megrendezésére maximálisan alkalmas.
 

jó, ha tudja!
Érdemes elővételben megvásárolni a belépőt a rangadóra, mert így nem kell sorban állnia a jegypénztáraknál, gyorsabban juthat be a stadionba, és a mérkőzés megkezdésére biztosan elfoglalhatja a helyét, vagy családjával részt vehet a Gyereksarok ingyenes programjain. A szurkolói- és jegyinfóért kattintson ide!

 

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news