EURÓPA LIGA

Jegyinformációk az Európa Liga mérkőzésekre

Az OTP Bank Liga mérkőzésein megszokott, kedvező jegyárakon vásárolhatják meg szurkolóink az első két selejtezőkör hazai mérkőzéseire szóló belépőket, amelyeket érdemes a későbbiekre is megőrizni.

Csapatunk az Európa Liga első selejtezőkörében 2016. június 30-án 18 órakor fogadja az FC Zaria Balti együttesét a Pancho Arénában. A moldáv kupagyőztessel a visszavágóra július 7-én Kisinyovban kerül majd sor. Továbbjutás esetén pedig a második selejtezőkörben július 14-én itthon az FC Cukaricki (szerb) - Ordabaszi Simkent (kazah) párharc győztesével találkozunk.

Az Európa Liga-selejtezők első két körére szurkolóink az OTP Bank Liga mérkőzésein megszokott, kedvező jegyárakon válthatják meg belépőiket a Pancho Arénába. 
 

FONTOS!
Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy érdemes belépőjegyeiket megőrizni, hiszen az EL későbbi mérkőzéseire hatalmas kedvezményt kaphatnak, ha vásárláskor bemutatják a korábbi fordulók belépőit!


Kérjük szurkolóinkat, hogy mindenképp elővételben vásárolják meg a belépőjüket, így nem csak a helyszíni jegyárnál kedvezményesebben juthatnak hozzá, de elkerülhetik a mérkőzésnapi sorban állást is! 

Amennyiben az UEFA szabályozások alapján a Pancho Aréna nem felel meg a 3. selejtezőkörtől a követelményeknek, úgy az Európa Liga további fordulóinak hazai mérkőzései másik létesítményben kerülnek megrendezésre.

* Amennyiben bemutatja a Q1 és Q2 jegyét a VidiShopban, úgy negyedáron vásárolhatja meg belépőjét a Q3 mérkőzésre. Egy jegyet tudunk kedvezményesen biztosítani, és a jegy kizárólag a korábbi belépő tulajdonosának nevére szólhat. 
** Amennyiben bemutatja a Q1, Q2 és Q3 jegyét a VidiShopban, úgy féláron vásárolhatja meg belépőjét a PLAYOFF meccsre. Egy jegyet tudunk kedvezményesen biztosítani, és a jegy kizárólag a korábbi belépő tulajdonosának nevére szólhat. 

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a 2016. június 30-án 18 órakor kezdődő FC Zaria Balti elleni találkozóra, az alábbi linkre kattintva:

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Az Európa Liga mérkőzéseire a fenti jegyárak a hazai szektorban található helyekre érvényesek. Az online és TEX partnereknél történő elővételi vásárlás során a hazai szektorokba vidis klubkártya, a 4J szektorba MLSZ futballkártya szükséges.


Jegyvásárlás:

  • az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje.
  • Fehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.
  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók
  • a Pancho Aréna pénztárai az Európa Liga meccsek előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség lesz klubkártya felmutatása nélkül a belépők megvásárlására, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!
  • Klubunk csak névre szóló jegyet értékesít a hazai EL selejtező mérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket.

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news