HETI BEHARANGOZÓ

Heti menü: Magyar Kupa és Újpest elleni hazai rangadó

Csapatunk szerdán Magyar Kupa-meccset, vasárnap pedig NB I-es rangadót játszik. A két veretlen csapat bajnokijára érdemes már most, elővételben megvenni a belépőt, hogy elkerülje a meccsnapi sorban állást!

Magyar Kupa, 2. forduló
2014. szeptember 10. szerda 15:30 Kunszállás SE - Videoton FC

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az MLSZ kizárta a Magyar Kupából az RKSK együttesét, akikkel eredetileg játszottunk volna a második fordulóban. Helyettük azzal a Kunszállás SE-vel mérkőzünk meg, akik 8-1-re kikaptak a kupa első fordulójában a fővárosi csapattól, míg a Bács-Kiskun megyei bajnokság első osztályában jelenleg a harmadik helyen állnak.

OTP Bank Liga 7. forduló
2014. szeptember 14. vasárnap, 16:30  Videoton FC - Újpest FC

Vasárnap két veretlen csapat találkozik a Sóstói Stadionban. A mieink 100%-os teljesítménnyel, 19-2-es gólkülönbséggel vezetik a tabellát, a fővárosi lila-fehérek két győzelmük mellett négyszer döntetlent játszottak, 10 ponttal a hatodikak. Ami figyelemre méltó, hogy hozzánk hasonlóan nagyon kevés gólt kaptak, szintén kettőt, azonban a bajnokságban ők lőtték a második legkevesebbet is, csupán négyet - ennél csak a Haladás szerzett eddig kevesebbet, a szombathelyiek mindössze háromszor voltak eredményesek.

vegye meg belépőjét elővételben!
 
Klasszikus rangadó előtt állunk, a két veretlen csapat bajnokiján várhatóan nagy lesz a nézőszám, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy elővételben - akár online is ide kattintva - vásárolja meg a jegyét, vagy ha még nem vett bérletet, vásároljon rangadóbérletet kedvezményes áron, és így elkerüli a mérkőzésnapján a sorban állást a pénztárak előtt!

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news