Herczeg "százhúsz százalékot" kér játékosaitól

Nem szabad azzal foglalkoznunk, hol állunk jelenleg a tabellán, úgy kell pályára lépnünk, hogy a célunkat elérjük - jelentette ki Herczeg András.

A DVSC-TEVA klubmenedzsere a Loki honlapjának nyilatkozva elmondta, hogy minden egyes játékosának, aki pályára lép a Vidi ellen, százhúsz százalékot kell nyújtania.

- Nagyon fontos volt a Vasas elleni győzelem, a csapat emberhátrányban is szervezetten futballozott, a lefújás után azonban már a pénteki rangadó lebegetett a szemünk előtt – mondta Herczeg András. - Mindenki tudja, hogy a Videoton nagyon jó csapat, de hazai közönség előtt játszunk, és mindenképpen szeretnénk megnyerni ezt a mérkőzést. Nem szabad azzal foglalkoznunk, hol állunk jelenleg a tabellán, úgy kell pályára lépnünk, hogy a célunkat elérjük! Lényeg, hogy olyan teljesítményt nyújtsunk, amellyel itthon tudjuk tartani a három pontot. Mindkét csapatnak megvan a maga játékstílusa, döntő lesz, melyik tudja jobban érvényesíteni az akaratát. Régóta sorozatmérkőzéseket játszunk, ennek ellenére azt mondom, teljesen mindegy, ki milyen állapotban van, minden egyes labdarúgónak, aki holnap a pályán lesz, százhúsz százalékot kell nyújtania. Természetesen ezzel a játékosok is tisztában vannak. Eddig is mindig helyén volt a szívük és a fejük, tudom, hogy most is így lesz.

A találkozón Luis Ramos eltiltás miatt nem léphet pályára, Rudolf Gergely pedig nem épült fel sérüléséből, így a támadóra sem számíthat a DVSC-TEVA szakmai stábja.

More news