Hartyáni: A tervek szerint haladunk!

Három felkészülési mérkőzésen van túl NBII-es csapatunk, kérésünkre Hartyáni Gábor értékelte az eddigi tapasztalatait.

- A felkészülési mérkőzéseink közül eddig leginkább a Cegléd elleni találkozóval lehetek elégedett - kezdte értékelését a Videoton FC-Puskás Akadémia vezetőedzője. A Balmazújváros ellen 60 percen keresztül futballoztunk jól, míg az egri vereségünk egy kicsit kakukktojás, hiszen a fizikális terhelés kellős közepén játszottuk ezt a mérkőzést, hogy csak példaként említsem: a meccs előtti napon két nagyon hajtós edzése volt a csapatnak. Összességében a tervezett munkát elvégeztük, de természetesen akad még bőven tennivalónk a bajnoki rajtig.

Mennyire telt a kísérletezés jegyében az első három felkészülési mérkőzés?

Próbáltunk, illetve próbálunk új játékelemeket beépíteni a taktikánkba, ezekkel már kísérletezhettünk is éles meccshelyzetekben. Úgy érzem, ezen a téren is jól haladunk, igyekszünk minél színesebbé tenni a Videoton FC-Puskás Akadémia futballját.

A sérülések illetve betegségek mennyire borították fel a felkészülés menetrendjét?

Szerencsére eddig elkerültek minket a komolyabb sérülések. Műfüves pályákon játszottunk eddig, ez jobban igénybe veszi a szervezetet, mint a természetes borítású pálya. Emiatt minden téli felkészülésnél akadnak kisebb sérülések, nálunk is 2-3 játékos bajlódott kisebb problémákkal, de hosszabb időre senki sem dőlt ki.

Nem volt nagy mozgás a télen a keretben, egy próbajátékos azonban együtt készül a csapattal. Mi a véleménye Molnár Tiborról, a Videoton FC-Felcsút U19 támadójáról?

Számomra az ő teljesítménye a kellemes meglepetés kategóriába tartozik. Fiatal, lendületes, kellően erőszakos labdarúgó, mindenképpen javasolni fogom a szerződtetését.

Author: Németh Zoltán