Győzelemmel fejezné be a szezont a Vidi II

Vasárnap Barcson játssza a szezon utolsó bajnokiját NB II-es csapatunk.

A Vidi II már szinte biztos, hogy a középmezőnyben zárja a bajnokságot, győzelem esetén sem léphet csapatunk előrébb és bár szorosan mögöttünk van a Győr II és a Kaposvölgye is, nem valószínű, hogy bármelyik csapat elénk kerülne ebben a fordulóban, ugyanis a Győr II a Gyirmóttal játszik, míg a Kaposvölgye a Siófokkal, és bizony mindkét csapat számára élet-halál kérdés a győzelem, mivel két fordulóval a bajnokság vége előtt 2 pont előnye van a Gyirmótnak. Csapatunk azért fejezi be 1 héttel hamarabb a bajnokságot, mint a többi alakulat, mert az utolsó fordulóban szabadnaposok leszünk.
Ősszel Zimányi 92. percben szerzett góljával 1-0-ra vertük vasárnapi ellenfelünket. A barcsi csapat még a kiesés szélén áll, ezért számukra lesz fontosabb a vasárnapi mérkőzés, de Varga István csapata győzelemmel szeretne búcsúzni a 2009/2010-es szezontól.
A Vidi II-ben nem léphet pályára a piros lapos Halasi, a hosszú hetek óta sérüléssel bajlódó Babos, valamint az előző forduló hőse Papizsanszkij Artur sem, hiszen őt télen pont Barcsról vásároltuk meg és a szerződésében van egy pont, mely szerint nem léphet pályára ebben a szezonban volt csapata ellen.
Varga István a következő keretet adta meg honlapunknak:
Czirjék, Sándor - Kerékgyártó, Szeleczki, Fejes, Papucsek, Margitics, Kocsis G., Szolnoki, Rása, Soós, Kovács, Kocsis D., Móri, Máté, Olasz
A csapat kedden, szerdán még edzeni fog mielőtt szerdán egy közös ebéddel búcsúznának a 2009/2010-es bajnokságtól. Jövő hét közepéig az is eldől, kik azok a játékosok, akiktől elköszön a szakvezetés.

Author: Wéninger Ákos

More news