Gólzáporos szezonkezdet - győzelemmel nyitott női csapatunk

Hétvégén, női csapatunk is megkezdte a pontvadászatot az NB II-ben, ráadásul győzelemmel, nagyarányú, 6-0-s győzelemmel nyitottak.

Hazai pályán fogadta az NB II nyugati csoportjának 6. helyén álló soproniakat a Vidi női csapata, és gólzáporos, magabiztos győzelmet aratott a tavaszi szezon nyitányán. A 6 találaton igazságosan osztoztak meg a lányok, Krár Edina, Oppermann Ilona és Tari Tímea is 2-2- gólt lőtt.

„Nehezen indult a mérkőzés, volt a lányokban egy nagy adag drukk a szezonkezdet miatt. Ráadásul az utolsó felkészülési mérkőzésünk nem sikerült jól, bár döntetlennel végződött, a játékunkkal nem voltam elégedett. Kértem a lányokat, hogy figyeljenek oda jobban, talán ez is okozhatta a drukkot. Lassan aztán feloldódtak, és egyre magabiztosabbá vált a játékuk is. A 6-0-s győzelem mindenképpen kitűnő eredmény, főként úgy, hogy a legjobb góllövőink hiányoztak. Elégedett vagyok az eredménnyel. Jövő héten Dunaújvárossal játszunk, a megyei riválisunkkal való összecsapás mindig presztízsharcnak számít. Természetesen győzelmet várok.” - mondta el a mérkőzést követően id. Horváth Gábor edző.

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news