UTÁNPÓTLÁS

Gólzáporos meccsen szilárdította meg első helyét U17-es csapatunk

Az U19-esek és az U15-ösök is győzelemmel zárták a hétvégét.

Három meccsel a szezon vége előtt 4-0-s győzelmet aratott U19-es korosztályunk a Mercedes-Kecskemét LA ellen. A gólokat Lassú Zsombor, Haász Tamás Bertold, Lencsés Balázs és Gruber Szilárd szerezték.

Újabb magabiztos győzelmet arattak U17-eseink, 5-2-re nyertek a Mercedes-Kecskemét LA ellen, így már 4 ponttal vezetik a tabellát a második helyen álló Grosics Akadémia előtt. A vidis gólok közül kettőt Varjas László, egyet-egyet Horváth Bálint és Lengyel Máté Barnabás szerzett, illetve született egy öngól is. 
„Úgy érzem, komoly erőről és tartásról tettek tanúbizonyságot a srácok, hiszen a meccs első találatát a Kecskemét szerezte meg. Büszke vagyok a csapatra, hogy a bekapott gól ellenére sem torpantak meg vagy bizonytalanodtak el, hanem egy ilyen kezdés után magabiztosan nyertek meg egy fontos rangadót.”mondta Kuttor Attila, az U17-es csapat vezetőedzője. 

Az U16-osok és az U15-ösök is a Kecskemét ellen léptek pályára. A 14 évesek 1-0-s vereséget szenvedtek, míg az U15-ösök három ponttal zárták a bajnoki fordulót, Szöllősi Máté és Nikolaosz Lakakisz góljaival 2-0-ra nyertek.

U14-eseink ugyancsak a Kecskemét ellen mérkőztek meg a hétvégén, és 1-0-s vereséget szenvedtek.

Női NB II-es csapatunk 4-2-re kapott ki szombaton a Monor SE ellen. Góljainkat Trampler Kinga és Békefi Enikő lőtték.

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news