SZURKOLÓI

Fontos jegyinformációk a Haladás elleni meccsre kilátogatóknak

Ingyenes lesz a szezonnyitó találkozó. A 0 forintos jegyeket viszont technikai okokból meg kell váltaniuk szurkolóinknak. Javasoljuk az "elővételt"! A VidiShop szerdán, csütörtökön és pénteken meghosszabbított nyitva tartással, 19 óráig várja a

Bár a belépés ingyenes lesz, minden szurkolónak, aki a helyszínen szeretné megtekinteni a mérkőzést, 0 Ft-os, helyre szóló jegyet kell váltania. Online jegyvásárlásra ezúttal sajnos nincs lehetőség, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy elővételben váltsák meg belépőiket!

Bérleteseink számára kedden 9:30 és 17 óra között, szerdán 9:30 és 19:00 óra között a VidiShopban biztosítjuk a lehetőséget, hogy a megszokott helyükre szóló saját jegyüket átvehessék, tavalyi bérletük felmutatása ellenében, ezért kérjük, hogy semmiképpen ne felejtsék el magukkal hozni azt.

Csütörtökön és pénteken a VidiShop (9:30-19:00) mellett a Sóstói Stadion főpénztára (15:00-18:00) is nyitva lesz a jegyváltás megkönnyítése érdekében. A mérkőzés napján, a találkozót megelőzően 2 órával, 14:30-tól nyitnak a Sóstói Stadion pénztárai, így a helyszínen is hozzájuthatnak majd a belépőkhöz.

Csütörtöktől, a bérletesek által igénybe nem vett helyekre maximum 2 jegy igényelhető szurkolónként.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news