EL

Fókuszban az EL-visszavágó

Marko Nikolics vezetőedző és kapusunk, Kovácsik Ádám sajtótájékoztatón vett részt, majd sóstói tréninggel ért véget a szerdai program.

Csapatunk csütörtök este 21 órás kezdettel Európa Liga-selejtezőt vív az észt Nomme Kalju FC gárdájával. A mérkőzés előtti napon, szerdán, vezetőedzőnk, Marko Nikolics és együttesünk kapusa, Kovácsik Ádám sajtótájékoztatón vett részt.

Vezetőedzőnk az eseményen elmondta, jó eredmény született Észtországban, de meg kell őriznünk koncentrációnkat és megismételni a kint nyújtott teljesítményünket. Az ellenfél Marko Nikolics szerint száz százalékig motivált lesz, hiszen orosz edzőjük már az odavágó után hangsúlyozta, hogy a párharcnak még nincs vége.

Kovácsik Ádám úgy fogalmazott, nagyon örül annak, hogy Észtországban sikerült kapott gól nélkül befejezni a mérkőzést, a tervek pedig hasonlóak itthon is, a cél a győzelem. A Kaljuról úgy vélekedett, hogy elsősorban pontrúgásból és előreívelt labdákból lehetnek veszélyesek. Kapusunk leszögezte: nincs könnyű dolga, amikor mérkőzésenként mindössze egy-két fontos védést kell bemutatnia, de mivel a Vidi szinte minden meccsén dominál, ezért az előző idényben ezzel már volt ideje megbarátkozni.

A sajtótájékoztatót követően a szerda esti program sóstói edzéssel folytatódott, melynek első 15 perce sajtónyilvános volt. A csapat a bemelegítést követően taktikai elemeket és pontrúgásokat gyakorolt.

 

Author: Guber Péter

Photo: vidi.hu

More news