DEDIKÁLÁS

Fiola Attila és Varga József dedikálnak csütörtökön a VidiShopban

Az esemény ideje alatt 20%-os kedvezményt biztosítunk minden vidis ülőpárnára.

A tavaszi szezon első dedikálásán csapatunk két válogatott játékosa várja szurkolóinkat március 2-án, csütörtökön 16 óra és 17 óra között a Piac tér 4. szám alatt található ajándékboltunkban. Fiola Attilától és Varga Józseftől nem csak aláírást kérhetnek a Vidi-drukkerek, de most is lehetőség nyílik közös fénykép elkészítésére.

Fiola Attila augusztusi átigazolása óta 8 tétmérkőzésen lépett pályára a Vidiben. A 27 éves, 16-szoros magyar válogatott a nyári Európa-bajnokság alatt is bizonyította képességeit.

Varga József 31-szeres magyar válogatott középpályás, személyében olyan labdarúgóval erősödött a Vidi kerete 2016 nyarán, aki mentalitásával és ellentmondást nem tűrő játékával egyértelmű erősítést jelent, és aki ezeket az erényeit azóta többször is megcsillogtatta tétmérkőzéseken.  

A dedikálás alkalmából, az esemény ideje alatt 20%-os kedvezményt biztosítunk a vidis ülőpárnák árából. A kedvezmény más akcióval nem összevonható!

Találkozzon ön is a Vidi-játékosaival, sőt, vásárolja meg szezonbérletét vagy belépőjét a szombati Vidi - Honvéd rangadóra is! 

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news