Evandro megszerezte első gólját a Vidiben

A Pécs ellen négy gólt szerzett csapatunk, a mérkőzés talán legszebb gólját a fiatal portugál támadó szerezte.

Sikerült megszerezned első gólodat a Vidiben, ráadásul fölényes győzelmet szereztetek a Pécs ellen. Hogy érzed most magad?

Boldoggá tesz, hogy megszereztem az első gólomat a Vidiben, s még boldogabb vagyok attól, hogy egy nehéz periódus után sikerült egy nagyszerű győzelmet aratnunk, ráadásul úgy, hogy négy gólt is szereztünk. Annak is örülök, hogy góllal tudtam segíteni ebben a csapatnak. Ráadásul az első találatomat hazai pályán, a saját szurkolótáborunk előtt szereztem.

Eredetileg befejező csatár vagy, azonban Debrecenben is, és a Pécs ellen is a széleken kellett játszanod. Okoz ez számodra bármiféle nehézséget?

Valóban új számomra ez a szerepkör, hiszen korábban inkább előretolt támadóként játszottam, de Paulo Sousa megadta nekem a bizalmat és a magabiztosságot ahhoz, hogy a széleken felfutva is hasznára tudjak lenni a csapatnak. Egyáltalán nem zavar, hogy most nem kizárólag a gólszerzés a feladatom, az a lényeg, hogy minél pontosabban meg tudjam valósítani, amit Paulo kér tőlem, és hogy folytatni tudjuk azt a következetes munkát, amit az elmúlt hetekben megkezdtünk.

Author: Wéninger Ákos

More news