EDZŐTÁBOR

Esőben kezdte, napsütésben fejezte be a pénteki edzést csapatunk

A tréningen a pontrúgásokon és a helyezkedési gyakorlatokon volt a fő hangsúly.

Először villámlást és szelet, majd esőt és vihart hozott a csütörtökről péntekre virradó éjszaka Belekben, aminek folytatásaként borult időre ébredt a csapat az edzőtábor hatodik napján. A 8.30-as reggeli után, tíz órakor már szitáló esőben kezdték a pénteki gyakorlást a játékosok. A levegő hőmérséklete csak egy-két fokkal csökkent, de így is hűvösebb érzetet keltett mint az elmúlt napokban.

A bemelegítés után először egy földre fektetett, kötéllétra-szerű eszköz segítségével végzett ritmusgyakorlatok, majd a középkör vonalán belüli cicázás következett, amiben részt vettek az edzői stáb tagjai is. Később két csoportra bontva a szabadrúgásokat, a szögleteket és a megfelelő helyezkedést gyakorolta a csapat. Mire ez utóbbi feladatokat csinálták, az eső elállt, a nap kisütött és nem is változott az időjárás a tréning végéig. Másfél óra után a csapat visszabuszozott a szállodába, egy órakor ebéd, majd pihenés lesz a délutáni program.

Szombaton délután háromkor (otthoni idő szerint kettőkor) a kínai Hangcsou Greentown csapatával játszunk felkészülési mérkőzést, melyről természetesen élő közvetítést olvashatnak a vidi.hu-n.

(Fotó: Fourfourtwo.hu/Takács József)

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: Fourfourtwo.hu/Takács József

More news