RÓLUNK ÍRTÁK

Calatayud és Juhász a forduló válogatottjában

A csakfoci.hu összeállításába ezúttal az Újpest elleni, hétvégi bajnokin remekül védő és a védelmet nagyszerűen irányító Calatayud, valamint Juhász Roland került be a Vidiből.

Az OTP Bank Liga 22. fordulója után is megválasztotta a csakfoci.hu a játéknap legjobb csapatát, melybe két Vidi-játékos került be.

"Juan Calatayud a Videoton legjobbja volt Újpesten. Egy ízben nagy bravúrral védett, de egyébként is sok dolga volt, akadt olyan két perc, amikor összesen háromszor kellett közbeavatkoznia gyors egymásutánban. Egyetlen bizonytalan momentuma akadt talán, de gólt abból sem kapott, nagyon kellett a sikerhez a spanyol kapus."

"A magyar válogatott egyik vezérének, Juhász Rolandnak rengeteg dolga volt a találkozón, de összességében nagyon jól tette a dolgát, és fontos pillanatokban tudott közbeavatkozni. Voltak picit "mázlisabb" momentumai is, egy ízben alászaladt a labdának, és Ojo is meg tudta verni egy fejesnél, de elmondható, ha ő nincs, talán nem is ússza meg kapott gól nélkül a Vidi a Megyeri úton."

A 22. forduló válogatottja:

Calatayud (Videoton FC) – Ikenne-King (Bp. Honvéd), Juhász (Videoton FC), Causic (PMFC), Hajdú Á. (MTK) – Csiki (MTK), Nikházi (Dunaújváros), Bertus (Paks), Prosser (Bp. Honvéd) – Eppel (Dunaújváros), Böde (FTC)

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news