Alves két remek góljával, magabiztosan győzött a Vidi

A papírformát igazolva, 3-1-re legyőzte a Videoton FC a Haladást, és a bajnoki tabella tetejére ugrott.

Dr. Mezey György azt kérte játékosaitól a mérkőzés előtt, ne ismétlődjön meg a Szolnoki MÁV elleni forgatókönyv, ezúttal gól kell már a meccs elején, „tilos” kihagyni a sok helyzetet.
Úgy tűnik, Andre Alves értette legjobban a Mester nyelvét, mert bő tíz perc után zseniális gólt csavart a hosszú felső sarokba. A folytatásban is fölényben játszott, kézben tartotta a mérkőzést a Vidi, de a fordulás előtt nem sikerült újabb gólokat lőni. „Bűnös” ebben a Haladás, amely jobban futballozott, mint a korábbi hetekben, igaz a zöld-fehérek rengeteg szabálytalansággal tördelték a játékot, és igaz az is, hogy a mérkőzésnek ebben a periódusában, nem harapott elégé a csapat.
A fordulás után az elkerülhető tizenegyes, az összehozott gólból az egyenlítés tette pörgősebbé a meccset. A Videoton nagyobb sebességfokozatra kapcsolt, és hamar eldöntötte a meccset. Ismét Alves lőtt zseniális gólt, majd Gosztonyi András is megrúgta első, hivatalos Vidi-gólját.
A vendégek becsületére legyen mondva, még a hajrában is mentek előre, igyekeztek szépíteni, de a Videoton FC győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben.

A részletekért olvassa el online tudósításunkat!

More news