VIDEOTON FC II - BUDAFOKI LC 3-0 (0-0)

A végén roppantak össze a vendégek

A sok sérült ellenére az utolsó húsz percben lőtt gólokkal könnyedén győzött a Vidi II a végig védekező Budafok ellen.

Továbbra is jó formát mutatnak Komjáti András tanítványai, az elmúlt hetek eredményes játékát követően ezúttal is könnyedén intézték el a Budafok csapatát. Pedig sok a sérült a Vidi II-nél, a legújabb maródi a gólerős Babos Barna, aki pénteken szenvedett könnyebb húzódást, ezért csak a kispadon foglalt helyet.

Az eltelt fordulókban csak egy pontot gyűjtött budafokiak a kezdő sípszótól kezdve a védekezésre koncentráltak, és sikeresen romboltak egészen a második félidő 70. percéig. Ekkor egy pontrúgás után Nagy Zsolt fejjel a kapunak csúsztatta meg a labdát, amely a kapufán landolt, a visszapattanó játékszerre pedig szintén Nagy érkezett elsőként, és a hálóba vágta (1-0). Öt perccel később egy formás támadás végén szintén Nagy talált a kapuba (2-0), majd már a hosszabbításban, a 92. percben két cserejátékos, az U19-es Molnár Máté és a korábbi válogatott játékos Vincze István fia, Vincze Viktor játszottak össze, és végül előbbi adta meg a kegyelemdöfést a vendégeknek (3-0).

Ezzel a sikerrel hat forduló után a Vidi II öt győzelemmel és egy döntetlennel áll, meccsenkénti hármas rúgott gólátlaggal.

Az első gólig kifejezetten nehéz volt egy csak a védekezésre összpontosító csapat ellen, de aztán a fizikai fölényünket okosan használtuk ki az egyre jobban elfáradó vendégekkel szemben. A két gólt szerző Nagy Zsolt posztját megváltoztattuk az elmúlt hetekben, néhány meccse bal oldali védő helyett bal oldali középpályást játszik, és úgy látom, hogy remek helyzetkihasználásának még sok hasznát vehetjük.

Author: Gyurina Zsolt

Photo: vidi.hu

More news